Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Firma gastronomiczna Caracas powstała na początku 1994 roku. Przedmiotem działalności firmy jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie pełnej obsługi gastronomicznej.
Szkolenia, lunche szkoleniowe czy tez konferencje i sympozja to spotkania, które trwają kilka godzin i wymagają obsługi cateringowej. Krótkie spotkania i szkolenia można obsłużyć podczas przerwy kawowej serwując napoje, kanapki, ciastka czy owoce. Ale obsługa dłuższych spotkań, konferencji czy tez rozmów biznesowych wymaga uwzględnienia wyżywienia uczestników pełnym posiłkiem. Jesteśmy do Państwa dyspozycji w zakresie przygotowania lunchu biznesowego, bufetu z ciepłym posiłkiem lub przerwy kawowej. Nasi specjaliści od zamówień cateringowych przygotują dla Państwa interesującą propozycję menu.
W nowoczesnym miejscu pracy zapewnia się pracownikom możliwość spożycia posiłku w trakcie przerwy śniadaniowej bądź obiadowej. Firma, która decyduje się na zorganizowanie stołówki pracowniczej musi zadbać o zaplecze logistyczne i odpowiedni dobór operatora prowadzącego działania polegające na żywieniu zbiorowym pracowników firmy.
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce