+48602389787

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Stołówka pracownicza - wyzwanie logistyczne

W nowoczesnym miejscu pracy zapewnia się pracownikom możliwość spożycia posiłku w trakcie przerwy śniadaniowej bądź obiadowej. Firma, która decyduje się na zorganizowanie stołówki pracowniczej musi zadbać o zaplecze logistyczne i odpowiedni dobór operatora prowadzącego działania polegające na żywieniu zbiorowym pracowników firmy. Caracas firma gastronomiczna na bazie długoletniej praktyki i doświadczenia proponuje Państwu nawiązanie współpracy w celu prowadzenia stołówki pracowniczej, żywienia zbiorowego i świadczenia pełnego serwisu gastronomicznego. Utrzymujemy najwyższe standardy w zakresie bezpieczeństwa i higieny przy przygotowywaniu posiłków nie zapominając przy tym o ochronie środowiska.

Coraz większą popularnością cieszą się posiłki w miejscu pracy dowożone przez firmy cateringowe.

Jest to idealne rozwiązanie dla ludzi dynamicznie pracujących, oraz dla gości przebywających z wizytą w Państwa firmie. Wychodząc na przeciw oczekiwaniom rynku firma Caracas oferuje dowóz gotowych dań obiadowych, które spełniają najwyższe normy w tego rodzaju serwisie posiłków dowożonych.

Informacja o ciasteczkach

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce