Stołówka pracownicza - wyzwanie logistyczne
W nowoczesnym miejscu pracy zapewnia się pracownikom możliwość spożycia posiłku w trakcie przerwy śniadaniowej bądź obiadowej. Firma, która decyduje się na zorganizowanie stołówki pracowniczej musi zadbać o zaplecze logistyczne i odpowiedni dobór operatora prowadzącego działania polegające na żywieniu zbiorowym pracowników firmy. Caracas firma gastronomiczna na bazie długoletniej praktyki i doświadczenia proponuje Państwu nawiązanie współpracy w celu prowadzenia stołówki pracowniczej, żywienia zbiorowego i świadczenia pełnego serwisu gastronomicznego. Utrzymujemy najwyższe standardy w zakresie bezpieczeństwa i higieny przy przygotowywaniu posiłków nie zapominając przy tym o ochronie środowiska.
Coraz większą popularnością cieszą się posiłki w miejscu pracy dowożone przez firmy cateringowe.
Jest to idealne rozwiązanie dla ludzi dynamicznie pracujących, oraz dla gości przebywających z wizytą w Państwa firmie. Wychodząc na przeciw oczekiwaniom rynku firma Caracas oferuje dowóz gotowych dań obiadowych, które spełniają najwyższe normy w tego rodzaju serwisie posiłków dowożonych.